vika women retreat
195 EUR

VIKA women retreat – Jandala imanje by Vikasportswear 25.06.2021 - 27.06.2021. (3 dana)

VIKA women retreat je jedinstven događaj koji vas vodi u trodnevni beg iz svakodnevnice. VIKA pruža nezaboravno iskustvo svim ženama koje žele da rade na svom umu, telu i duhu, koje žele da se odmore i posvete sebi.

Tri dana, dva noćenja. Priroda, sunce, pun pansion na bazi vegetarijanske ishrane. Topla noć uz druženje, akustičnu gitaru i najbolja vina. Dva dana ispunjena jogom sa našom poznatom Majom Regoje iz Holističke akademije MAYA, uz mogućnost korišćenja saune i zelene oaze Jandala imanja kao i neograničenih SRBERRY sokova koji su potpuno prirodni, proizvedeni od najkvalitetnijeg voća i bagremovog meda, ispuniće ova tri dana na najlepšem događaju ovog leta.

Očekuju Vas interaktivne radionice na temu “Energija izobilja, privlačenje novca” sa našom poznatom Lavom, dok će veče biti magično uz film pod vedrim nebom.  U svet astrologije će nas uvesti Astro Lea kroz interaktivnu radionicu na temu “Karmička astrologija”.

Osećaj slobode, dobre energije kao i poklon paket koji uključuje VIKA helanke, pilates čarape i Odea intimate care paket tester proizvoda pružiće nezaboravno iskustvo.
VIKA retreat je poziv svim ženama ka novom koraku, buđenju, napretku, poziv za sreću, neustrašivost, samopouzdanje i sigurnost kroz svaki novi dan koji sledi. Okupljanje podrazumeva ograničeni broj ljudi koji će biti na ovom putovanju, zato rezervišite svoje mesto prijavom i krenite sa nama na doživljaj iz snova.

OSETI DOŽIVLJAJ I PRIDRUŽI NAM SE ŠTO PRE.  www.vikasportswear.com

 

 

Tagovi: vika women retreat, krčedin, jandala imanje, joga, interaktivne radionice

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: