vika women retreat
Na upit

VIKA women retreat – trodnevni beg iz svakodnevnice by Vikasportswear 28.05.2021 - 30.05.2021. (3 dana)

VIKA women retreat je jedinstven događaj koji vas vodi u trodnevni beg iz svakodnevnice. VIKA pruža nezaboravno iskustvo svim ženama koje žele da rade na svom umu, telu i duhu, koje žele da se odmore i posvete sebi.
Pravimo nesto novo, drugacije i nesvakidasnje. Odmor u prirodi uz veoma interesantan program. Na preporuku Baya Namkose se javljam i nadam se da ce vam se dopasti ovaj dogadjaj i da cete ga podeliti na vasoj instagram stranici. Hvala unapred.
Tri dana, dva noćenja. Priroda, sunce, pun pansion na bazi vegetarijanske ishrane. Topla noć uz druženje, akustičnu gitaru i vina vinarije Virtus. Dva dana ispunjena jogom sa našom poznatom Bayom, meditacijom i plesom uz mogućnost korišćenja saune i zelene oaze Jandala imanja kao i neograničeni zdravi smuti sokovi Smoothie Kings ispuniće ova tri dana na najlepšem događaju ovog leta. Očekuju Vas interaktivne radionice na temu ženske energije i aromaterapije sa poznatim predavačima Lava Energy House i Anom Zorić, dok će veče biti magično uz film pod vedrim nebom. Osećaj slobode, dobre energije kao i poklon paket koji uključuje VIKA helanke, pilates čarape i Odea intimate care paket tester proizvoda pružiće nezaboravno iskustvo.
VIKA retreat je poziv svim ženama ka novom koraku, buđenju, napretku, poziv za sreću, neustrašivost, samopouzdanje i sigurnost kroz svaki novi dan koji sledi. Okupljanje podrazumeva ograničeni broj ljudi koji će biti na ovom putovanju, zato rezervišite svoje mesto prijavom i krenite sa nama na doživljaj iz snova.

 

 

 

Tagovi: vika, sport, wear, vikasportwear, women, retreat, baya yoga, aroma terapija, Lava Nikolić

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: