190 EUR

Wellness Weekend by Jadran Escape 10.09.2022 - 11.09.2022. (2 dana)

Dvodnevni odmor na Kosmaju. Relaksacija. Gosti predavači. Joga. 3 obroka.

Program je osmišljen na način da gosti mogu da se u toku vikenda potpuno opuste, okrenu pažnju ka sebi i sopstvenim potrebama, osete telo, steknu nove uvide, upoznaju nove ljude ili potpuno odmore u tišini Kosmaja. Želja nam je da se naši gosti vrate kući energični, kreativni, motivisani i u balansu sa svojim emocijama.

Kroz 2 radionice i jogu, Aleksandra Birta Ilić, Verica Đokić i Ana Štavlić će vas inspirisati iz različitih uglova pokrenuti na pozitivne promene. Tema je balans- kako na fizičkog tako i na emotivnom i psihičkom planu. Veče će biti ispunjeno Mediteranskim osećajem uz vino, gitaru i vetrić Kosmaja.

Naš koncept odmora nije striktan, pronađite svoj balans tako što ćete uživati u onim aktivnostima koje vama prijaju.

Tišina, svež vazduh i lepota Kosmaja; Jutarnja joga; 2 radionice sa ekspertima u oblasti psihologije i ishrane; Kreativna ekspresija; Muzika; Opuštanje; Ukusna domaća hrana; Smeštaj u autentičnom resortu sa bazenima; I još mnogo toga…

RADIONICE I JOGA

Verica Đokić– razgovori sa Vericom transformišu način na koji razumemo sebe kroz hranu koju želimo i konzumiramo. Povešće nas kroz putovanje kroz sopstvene potrebe, nedostatke, emocije…

Aleksandra Birta– psiholog sa preko 20 godina iskustva u radu sa ljudima će voditi radionicu ‘Ko sam ja za sebe, a ko sam za druge’. Aleksandra će nas inspirisati i pokrenuti da shvatimo razloge zašto se možda ne otvaramo pred drugima onoliko koliko bi za nas to bilo značajno i na koji način to utiče na naše odnose. Dobićemo smernice kako da više budemo u kontaktu sa svojim emocijama i potrebama. Ponesite notes, ovo će biti divna interakcija.

Ana Štavlić– Instruktor joge, osnivač Jadran Escape-a. U 33 godini počinje aktivno da se bavi jogom kao životnom filosofijom i promoviše značaj koji joga ima za stabilno funkcionisanje pojedinca bilo da je u ulozi majke, oca, partnera, preduzetnika, zaposlenog u korporaciji. Provešće vas kroz najlepše položaje, prilagođene svima, koji će vam pomoći da osvestite svoje granice i mogućnosti kao i da osetite lepotu energiziranog tela i opuštenog uma.

PROGRAM

Subota 10.09

  • Rani check-in, relaksacija na imanju sa pogledom na zeleni Kosmah ili plivanje u bazenima
  • Radionica sa Vericom Đokić
  • Večera
  • Vino i druženje uz zvuke Mediterana na akustičnoj gitari

Nedelja 11.09

  • Jutarnja joga
  • Doručak
  • Radionica sa Aleksandrom Birtom Ilić
  • Slobodno vreme za odmor
  • Ručak
  • Kasni check out

CENA: 190 EUR

MOLIMO PROČITAJTE:

Potvrda rezervacije. Rezervisali ste vaše mesto uplatom bespovratnog depozita u iznosu od 70 EUR. Potrebno je da ukupan iznos uplatite 10 dana pre polaska.

Ukoliko morate da otkažete. Vaša rezervacija može biti prebačena na drugo lice. Depozit je bespovratan. U slučaju da otkažete manje od 7 dana pred polazak, vratićemo vam novac umanjen za depozit i nadoknadu za otkazivanje u iznosu od 30 EUR.

Ukolimo mi moramo da otkažemo. Zadržavamo pravo otkazivanja dogadjaja usled nepredviđenih okolnosti. U tom slučaju ćemo da se potrudimo da vas obavestimo odmah i vratićemo vam celokupan iznos novca koji ste uplatili.

Zadržavamo pravo da promenimo program, predavače ili članove tima u svakom trenutku, bez uticaja na kvalitet i koncept. Hvala vam što razumete i poštujete naše uslove.

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: