winter camp
190 EUR

Winter Camp by Lost in the woods 10.02.2023 - 12.02.2023. (3 dana)

Lost in the woods je projekat koji promoviše koncept aktivnog odmora u prirodi. Ideja je da 4-6 puta godišnje organizujemo trodnevne event-e, za sada na teritoriji Crne Gore a uskoro i u regionu, i da tom prilikom promovišemo lokaciju na kojoj se održava događaj kao i razne aktivnosti koje se na tim lokacijama mogu organizovati.

Pripremili smo vam razne aktivnosti za učesnike, na interesantnoj lokaciji u rustičnom ambijentu etno sela Breza koje se nalazi na 5-6 minuta od centra grada.

Plan i program:

Za prvi dan kampa planirane su aktivnosti koje će pomoći da se grupa bolje upozna, stoga je akcenat najviše na druženju uz pripremanje roštilja, ispijanje kuvanog vina i razne igre poput bilijara, pikada, i drugih društvenih igara. Takođe, naš specijalni gost Filip Zečević naučiće učesnike kampa da rezbare figure od drveta koje će biti jedinstvena uspomena sa kampa, za kraj večeri pripremili smo movie night i kokice.

Drugi dan je za aktivnosti na snijegu. Odlazimo na Bjelasicu gdje put nastavljamo na krpljama do planirane lokacije za aktivnosti poput preživljavanja na snijegu (učićemo kako da pripremimo sklonište i hranu u otežanim zimskim uslovima, zapalimo vatru i sl), pravljenje igloa, i mnoge druge. Nakon toga slijedi povratak u etno selo na topao obrok i druženje uz vatru.

Treći dan je rezervisan za žurku na otvorenom. Poseban ugođaj za sve koji vole dobru muziku uz sjajnog DJ-a.

Sve aktivnosti su prilagođene tako da svi mogu uživati u njima bez obzira na fizičku spremnost, potrebno je samo da ponesu toplu odjeću, vodootpornu obuću i dobro raspoloženje.

Lokacija:

Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja.

 

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: