iver mecavnik yoga gong zvucna kupka planina avantura
Na upit

Yoga & Gong na Iveru 30.10.2020 – 01.11.2020. 30.10.2020 - 01.11.2020. (3 dana)

Sebi stvori lepše mesto za život!

Za ljubitelje zdravog života i dobre energije, ne propusti poseban dogajaj na jednom od vrhova planine Tare na Iveru. Dopusti sebi da se odmoriš, resetuješ i napuniš baterije vraćajući se svojoj snazi i moći.

Iver je drugi po visini vrh Tare, sa 1.490 metara nadmorske visine. Bogat prirodnim lepotama, gustom borovom šumom, brojnim vrstama biljnog i životinjskog sveta, ukrašen šetačkim stazama savršen je za ljubitelje šetnje u prirodi. Posebna blagodet ovog mesta jeste čist, planinski vazduh, bogat kiseonikom koji povoljno utiče na osobe sa problemima u disajnim putevima.

Uz kombinaciju Joga sadržaja sa specijalnom Gong kupkom i tretmanima vratićete se preporodjeni i obnovljeni svojim bazama.

Vežbaćemo jogu u jutarnjim terminima, opustićemo se uz večernju meditaciju i nesvakidašnju Gong kupku koja će vas svojom izuzetnom snagom zvuka preporoditi. Zvučna kupka je meditativni koncert koji osim što se sluša, može i da se oseti duboko unutar naših mišića. Planetarni gongovi su podešeni na frekvenciju kretanja planeta unutar Sunčevog sistema i ujedno su savršen medijum snažne isceljujuće vibracije. Da bi se pozitivno delovanje gonga doživelo u punoj snazi nije potrebno da muzika bude glasna, već telo treba da bude opušteno i u sigurnom okruženju. Zbog toga se zvučna kupka sluša u ležećem položaju čime se produbljuje samo iskustvo, a pažnja je usmerena na suptilne reakcije unutar tela..

Pored joge i gong kupke pripremili smo vam organizovane šetnje u prirodi,obilazak Mećavnika, obilazak Jatara, Šarganske osmice, lekovitih Belih voda i još mnogo toga.

Hotel Iver “Mladost”

Hotel Iver – Dragulj Zapadne Srbije, usamljen i okružen zimzelenom borovom šumom, sa novouređenim objektom koji sadrži jednokrevetne, dvokrevetne i trokreventne sobe, restoran, bazen, saunu, hamam, slanu sobu play room sa stonim tenisom. Sačinjen od drveta, pripada turističom kompleksu Drvengrad – Mećavnik. Poseban kvalitet hotela jeste odlična hrana i veoma prijatno osoblje. Hrana je bazirana na domaćoj kuhinji, samostalno uzgajanom voću i povrću, sirevima koje prave vredne ruke seljaka sa oboda Tare.

Više o hotelu pogledajte ovde: https://mecavnik.info/en/skijaliste-iver/planinski-dommladost/

Osobodite svoj um, preporodite se uz čudesne zvuke Gonga, dišite punim plućima planinski vazduh i prepustite sva svoja čula da osete lepotu ovog čarobnog mesta.

Cena joga & gong programa : 175 eura po osobi

Cena uključuje:

Hotelski smeštaj, vegetarijansku ishranu (doručak, i večera), program (vežbanje joge, yoga nidra, gong kupka, organizovane šetnje i aktivnosti u prirodi, poseta Jatara) celodnevno korišćenje bazena, saune i hamama, ulaz u Mećavnik, i boravišnu taksu. Program obuvata 2 polu pansiona, 3 joga časa, gong kupka, izlete.

Cena ne uključuje:

Prevoz i fakultativne aktivnosti. Korišćenje slane sobe se dodatno naplaćuje u hotelu.

Kontakt za informacije i rezervacije: office@sanjacolic.net , Telefon 062577492

Prijave i rezervacije su otvorene

Rezervacija u iznosu od 6.000,00 din se može uplatiti preko računa.
Račun za uplatu rezervacije je 115-0003816257742-68
Svrha uplate: Iver.

Ostatak se uplaćuje na licu mesta, dolaskom u hotel. U slučaju odustajanja uplaćena rezervacija se ne vraća, a prenosiva je na drugo lice. U slučaju da osoba bude pozitivna na korona virus pre samog putovanja, novac se vraća. Broj učesnika ograničen na 15 osoba.

Voditelj programa je Sanja Čolić

sanja colic yoga iver mecavnik retreat gonk zvucna kupka
Svoje znanje sticala sam preko osamnaest godina i učila od najboljih učitelja u regionu kako iz sveta joge tako i iz drugih oblasti, učestvovala na različitim radionicama vrhunskih učitelja. Specijalizovala sam se za hatha i za terapeutsku jogu kao i individualni pristup vežbanju. Osmislila sam svoju metodu rada koja je zasnovana na individualnom pristupu svakom pojedincu u skladu s njegovom ličnošću, fiziologijom, godinama, stanjem i potrebama kroz celovito i svestrano formiranje svakodnevnih navika . Poslednjih godinu dana živim izmedju Srbije i Balija i organizujem edukativne i business dogadjaje kroz putovanja u regionu a i šire.

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: