joga nije joga zlatibor meditacija pesacenje avantura
Na upit

Yoga, nije joga, hiking i meditacija – Zlatibor, Borova Glava 10.11.2020 -15.11.2020. 10.11.2020 - 15.11.2020. (6 dana)

Окупљамо се у уторак у току дана, радно (и радосно) се дружимо до недеље (од 10. до 15. новембра) на Боровој Глави на Златибору. То је на 15-ом километру од центра Златибора ка мору и место где се, по речима зналаца, срећу ветрови са Јадрана и Карпата. Време нам иде на руку, али ипак дрва и централно грејање су спремни. ❤️Хранимо се најздравије што то дозвољава ово поднебље, плодовима биљака, што сировим, што скуваним.

Програм

  1. Ујутру вежбамо позиције и покрете за јачање, истезање и опуштање.
  2. У току дана идемо на излет, било савладавање успона (Чигота, Мали Торник, Велики Торник) обилазак лековитих вода у облику потока, језера или водопада (Рзав, Тавничко и Рибничко језеро, а заћићемо и у шуму и стручно и свесно набрати печураке. Другим речима, упознавање правог Златибора.
  3. Увече ће, са нама бити искусни и изузетни за-зен учитељ који ће нам приближити идеју седања у миру сам са собом. За кратко време ћете научити и упознати се са праксом ортодоксне за-зен медитације.

Гасимо светла у 22 и поштено се одмарамо у чему ће нам помоћи бритак, богат и свеж планински ваздух.

Смештај и храна

Смештај је у двокреветним и трокреветним аутентичним апартманима Галерије Ковачевић. Јутарњи оброк је воће и овсена каша, поподневни једноставан вегански са салатом, супом и главним јелом.

 

 

Цена

Цена је 30€ по дану, за повратнике 25€ по дану. Пријавите се до петка у 20 часова и остварите додатни попуст од 10%.

ИНФО И РЕЗЕРВАЦИЈЕ

За информације и резервације контактирати:

Поруком на инстаграму:  @nije_joga

Телефоном: 063/711-4063

 

Tagovi: #zlatibor #joga #nije joga #meditacija #pesacenje #srbija #avantura #ishrana #borova glava #izlet

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: