Na upit

Yoga Vikend Harmonizacije Tela I Uma by Dejana Stanković by Dejana Stanković 01.04.2022 - 03.04.2022. (3 dana)

Yoga Vikend Harmonizacije Tela I Uma by Dejana Stanković.

Odvojite dane samo za sebe.

Život se dešava brzo, često osećamo nemir, osećamo i reagujemo na način koji znamo da nije adekvatan i koji nam remeti životni balans, remeti odnos sa svojim kolegama, prijateljima i porodicom. Reakcije su nam uslovljene spoljašnjim dešavanjima i nekada imamo osećaj da ne možemo izaći iz vrtloga užurbanog života i konstantnih promena koje nam se nameću da ih pratimo. Specifične misli direktno utiču na fiziološke odgovore organizma, ubrzano disanje, napetost mišića, povećanje kortizona i drugih hormona stresa a to dalje može dovesti do srčanog udara i mnogobrojnih zdravstvenih tegoba.

Postoji način kako da pomognemo sebi, napravite mali korak i videćete veliku razliku u doživljaju sebe i okoline, u našem sagledavanju problema i reakcijama.

Možemo promeniti naš model reakcije i odvojiti se od starih navika koje nas ometaju i postanemo najbolja verzija sebe. Tajna je u jogi i meditaciji!

PLAN YOGA VIKENDA Harmonizacije tela i uma

Vikend je osmišljen tako da se fizički i energetski potpuno obnovimo. Da svoje emotivno telo dovedemo u harmonično stanje.

Uz jutarnje časove joge i vežbe disanja energizujemo i podignemo svoju vibraciju na radost i zadovoljstvo. Uz popodnevne časove povećati prisutnost i pažnju, integrisati disanje i pokret. Veče rezervisano za Nidru, jogička praksa duboke relaksacije.
Tokom tri dana na raspolaganju nam je prelep SPA centar, bazen sa 6 sauna.
Smešteni smo u fantastičnom hotelu Pegaz Holiday Resort @pegazholidayresort .
Dobrodošli su svi oni koji imaju iskustvo u praksi a takodje i oni koji se po prvi put susreću sa jogom.
Svi gosti joga vikenda smešteni su u Superior apartmanima, ishrana je na bazi polupansiona.

CENA: Na upit.

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿
 O Dejani Stanković:

Rođena u Beogradu,po struci diplomirani ekonomista , majka dva dečaka, sa dugogodišnjim radnim iskustvom u stranoj korporaciji. Velika odgovornost i obaveze su mi nametnule da potražim vreme koje ću posvetiti samo sebi. Dinamičan period života koji je zahtevao stalni balans izmedju privatnog i poslovnog života me je dovelo do velike prekretnice i odluke da napustim korporativni posao. Osećaj da je prisutna prepreka za istraživanje i lični razvoj naveo me je da osvestim u kom pravcu moj životni put treba da ide, gde treba da tražim svoj poslovni i životni balans.

Sam početak je bio 2008. god sam se susrela sa jogom i vrlo brzo osetila pozitivan učinak na fizičkom,emotivnom i mentalnom nivou.

Go With The Flow By Dejana

Nakon višegodišnjih vežbanja i pohadjanja mnogobrojnih radionica na temu joga prakse, vežbe disanja, meditacija, holističkom pristupu čoveku, upisala sam Međunarodnu joga akademiju , kod Prof. Predraga Nikića,diplomirala sam u Joga Savezu Srbije koja je akreditovana od strane ministarstva sporta Srbije i evropske Joga federacije. Diplomirala sam oblast ,,Pranajame-tehnike disanja, kako utiču na fizičko,mentalno telo i um”.

  • Svih ovih godina se usavršavam u stilovima hatha joge (sporiji, meditativni pokreti), vinyase (dinamični stil) i kundalini joga (dinamičan spoj asana i tehnika disanja). Pohadjam mnogobrojne sesije i edukacije kod priznatih medjunarodnih i domaćih učitelja joga prakse. Učim, razvijam i produbljujem iskustvo mnogih tehnika ove oblasti. Usavršavanje u oblasti joge nikada ne prestaje i uvek vas povlači da otkrivate svoje nove potencijale. Održavam grupne, individualne i online časove joge.
  • Koroprativna joga

Program Yoga 4Healthcare iz oblasti  Korporativne joge, je lično osmišljen program  koji je namenjen zaposlenima.  Koncept  Yoga 4Healthcare izašao je kao rezultat mog dugogodišnjeg iskustvo u korporativnom poslu, dugogodišnje iskustvo u oblasti joge, grupnom I individualnom radu sa vežbačima I podrška zaposlenima u kompanijama iz oblasti fizičkog i mentalnog zdravlja. Program je osmišljen tako da smanji fizičku i mentalnu napetost, doprinese osećaj društvenog i duhovnog zdravlja svakog zaposlenog, kao i pronalaženju balansa i vitalnost u svakodnevnici.

Časovi se odvijaju uživo ili online.

  • Prenatal joge, održavam časove trudnicama sa idejom da im se olakša prilagodjavanje na sve telesne i psihičke promene kroz koje svaka trudnica prolazi. Prolazimo zajedno opuštajuće meditacije koje emotivno povezuju mame sa bebama,vežbe disanja kao priprema za lakši porodjaj. Časovi se održavaju uživo i online.
  • Joga putovanja – deo svog rada u kome posebno uživam je organizacija, realizacija i druženje sa ljudima tokom joga putovanja. U pitanju su različite destinacije, planine, more, banje, ostrva… i mnoge druge daleke destinacije koje će se realizovati u nekom trenutku.

Tokom mojih časova dodatni ugođaj doprinose esencijalna terapeutska ulja, koristimo radi pojačanog umirujućeg i energizujućeg efekta vežbanja.

Tagovi: yoga vikend harmonizacije tela i uma, dejana stankovic, yoga, beograd yoga, vrnjačka banja, pegaz holiday, vezbe disanja, yoga nidra, wellness

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: