yoga vikend izobilja
25.000 RSD

OTKAZANO: Yoga “Vikend izobilja“ Rtanj by BAYA Joga 08.04.2022 - 10.04.2022. (3 dana)

Yoga “Vikend izobilja“ Rtanj by Baya Joga 08-10.04.2022.
U luksuznom ambijentu, u skladu sa prirodom, hotela Ramonda na Rtnju, osmišljen je da vas otvori za prihvatanje izobilja svake vrste : izobilja ljubavi, izobilja zdravlja, izobilja mudrosti i izobilja novca.

Tematski koncipiran čas joge i radionica “Put izobilja” vodiće vas korak po korak na putu ka vašem najvišem potencijalu i životu u izobilju.

PROGRAM Yoga Vikend Izobilja Rtanj

1. dan – PETAK

▷od 15h okupljanje grupe i smeštanje u objekat Ramonda, Rudnička 38, Rtanj
▷slobodno vreme ( Spa centar – sauna, bazen, masaža )
▷od 19h – 20h čas Yin joge
▷noćenje

2. dan – SUBOTA

▷od 8h do 9.20h Čas Hatha joge
▷od 9.30-11h doručak
▷od 11.30h Šetnja do ružičnjaka porodice Minh i poseta svetilištu Vrelo – jednom od najačih energetskih polja planine Rtanj
▷od 12h Meditacija izobilja na svetilištu “Vrelo”
▷od 13 do 17h slobodno vreme za ručak, boravak u prirodi i druge aktivnosti ( Spa centar – sauna, parno kupatilo, bazen, masaža)
▷od 17h do 18.30h Radionica “Put ka izobilju”
▷od 18.30h slobodno vreme ( Spa centar – sauna, parnokupatilo, bazen, masaža )
▷noćenje

3. dan – NEDELJA

▷od 8h do 9.20h Čas Hatha joge
▷od 9.30-11h doručak
▷od 11h do 15h slobodno vreme do polaska ( Spa centar – sauna, parno kupatilo, bazen, masaža )

ČAS HATHA JOGE / trajanje 1h 20min

Na času tradicionalne hatha joge koji kombinuje duboko osnaživanje mišića i vežbe istezanja, u skladu sa temom joga
vikenda, akcentovaćemo otvarajuće položaje grudnog koša tj. asane koje balansiraju srčanu čakru. Otvaranjem
grudnog dela kičme oslobodićemo se svih strahova koji se tu akumuliraju, kako bismo se potom sa lakoćom otvorili za izobilje svih vrsta – ljubavi, zdravlja, mudrosti i novca.

RADIONICA IZOBILJA / trajanje 1.30h

Radionica “Put izobilja” ima tri koraka.
1. Osvešćivanje i promena uverenja
2. Otkrivanje životne svrhe
3. Postavljanje jasnih holističkih ciljeva

1. Vođenom meditacijom ćemo otkrivati situacije u kojima smo odrastajući dolazili do uverenja koja nas danas sprečavaju da živimo svoj puni potencijal. Osvestićemo uverenja koja nam ne služe i menjati ih na sva četiri nivoa verovanja – osnovnom, genetskom, istorijskom i nivou duše. Koristeći meditativnu tehniku oslobađaćemo se starih i usvajati nova uverenja koja će raditi za naše najviše dobro.
2. Izobilje je nešto što prirodno sledi kao posledica življena svoje životne svrhe tako da ćemo posebnom tehnikom otkrivati taj svoj put duše kao način da to i živimo.
3. Postavićemo jasnu nameru i formulisati holističke ciljeve.

O Bayi:

Baya se dugi niz godina bavila glumom, radila na nekoliko televizija, u produkcijskim kućama, da bi se sva njena interesovanja integrasala u jednoj profesiji 2018. godine kada je nastala emisija “Baya i joga” koja se svakog dana emituje na TV Nova S. Joga je deo njenog života dvadesetak godina, tokom kojih je istraživala različite stilove i učila, a od 2016. godine je sertifikovani instruktor Hatha joge i tehnika disanja. Raduje je da svoju strast i ljubav prema ovoj drevnoj filozofiji deli sa drugima, podučavanje doživljava kao blagoslov i smatra da kada upoznamo unutrašnji mir i tišinu, nema boljeg učitelja od onoga u nama samima. Zahvalna je svojim učiteljima, a za sebe kaže da će biti večiti učenik.

O Dragani:

Dragana je savetnik za lični razvoj i predavač. Više od petnaest godina radi individulne sesije, drži predavanja, seminare i radionice na temu ličnog razvoja, prosperiteta i sreće. Poznata je kao vrlo autentičan i inspirativan predavač koji dotiče kako um tako i srce i pokreće na promene, rast i razvoj. Dragana u onome što radi spaja zapadni naučni pristup i drevne duhovne tehnike usmerene ka razvoju svesti i ljudskog potencijala. Prošle godine otkrila je moć terapeutskih eteričnih ulja i zbog velike promene koju je doživela na svojoj koži obožava da ljude upoznaje sa čudesnim moćima ulja i njihovim uticajem na um i telo.

Cena Yoga “Vikend izobilja“ je 25.000din.

Aranžman obuhvata:

-2 noćenja sa doručkom u hotelu Ramonda (smeštaj u ekonomik sobi, galeri sobi ili u sobama u okviru predsedničkog apartmana)
-tri časa joge
-radionica
-osiguranje za vreme boravka u hotelu Ramonda

Aranžman ne obuhvata prevoz do Rtnja.

Broj mesta je ograničen, a prijave su moguće do popune grupe. Vaše mesto je rezervisano uplatom od 50 % od cene aranžmana.

INFO I REZERVACIJE:

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

 

 

Tagovi: ramonda, yoga vikend izobilja, rtanj, planina, spa, wellness, sauna, parno kupatilo, vikend, joga, hatha joga, radionica

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: