Zasavica, Sremska Mitrovica

Do kampa se stiže kada se sa autoputa E-70 izađe za Sremsku Mitrovicu, zatim preko Mačvanske Mitrovice ka selu Zasavica II i dalje ka Specijalnom rezervatu prirode „Zasavica“. Kamp se nalazi na 350m od Vizitorskog centra ovog rezervata. Pored atraktivnosti samog rezervata prirode, okolinu obogaćuju etno sela kao i blizina Fruške gore i Novog Sada.

Kamp „Zasavica“ je jedan od najmlađih, ali najmodernijih i najopremljenijih kampova u Srbiji, sa kapacitetom od 42 kamping parcele a poseduje i zimsku lokaciju za kampovanje.

Uživajte u prelepom ambijentu rezervata Zasavica i iskoristite priliku da posetite antički grad Sirmium (Sremska Mitrovica), jednu od nekadašnje četiri prestonice Rimskog carstva. Proverite zašto je ovaj kamp na 43. mestu za 2013. godinu i na 79. mestu u 2014. godini u kategoriji 100 najboljih kampova – po mišljenju evropskih kampera na www.camping.info.

 

Website:

http://www.camping-zasavica.com/

 

Latituda

44.9

Longituda

19.523056

Adresa

Specijalni rezervat prirode Zasavica, Selo Zasavica II, Aleksandra Markovića bb, Sremska Mitrovica, Srbija

Broj telefona

+381 64 644 20 17

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: