700/720 EUR

Zermatt Matterhorn – skijanje po tobleronici by Adventure Tribe 25.03.2023 - 29.03.2023. (5 dana)

Mmmm… Da li ste se uželeli planinskog vazduha i mirisa tek palog snega? I MI SMO!

Pitali smo ChatGPT koje je najbolje skijalište u Evropi i reko nam ćoek-kompjuter Zermat i mi šta ćemo nego klik klik ajmo tamo.

Ali iskreno nije samo zato, nego ruku na srce i zbog toblerona. Zbog tog dreamy Matterhorna, najprepoznatljivije planine na svetu. Ako se ne rasplačemo kad je vidimo ja ne znam šta radimo u životu. Zermatt. Oko 200 kilometara staza opremljeno je za skijanje, ali i za kotrljanje na dupetu i padanje na glavu. Staze se prostiru od 3883 do 1524 metara nadmorske visine.

Jel da da je dreamy? 🤩

PLAN I PROGRAM

Subota 25.03.

Dolazak u smeštaj, pao mrak, ne znamo jos gde smo al znamo da smo eksajted na max. Rasporedjivanje po sobama. Noćenje.

Nedelja 26.03 – Utorak 28.03

Ustajemo rano, zveknemo kaficu, brzinski na doručak, hvatamo voz i pičimo na stazu. Blejica na stazi ceo dan. Sve vreme vičemo wow kakve planinčine, moj je život Švicarska, jedemo toblerone i slikamo se s čuvenim alpskim vrhom. Po zatvaranju žica povratak u smeštaj. Slobodno vreme za kuvanje u sauni.

Sreda 29.03.

Brzinsko pakovanje, doručak i iskakanje iz smeštaja. Rastanak u suzama. Povratak za Beograd.

SMEŠTAJ

Smesteni smo u hotelu Matterhorn Inn ⭐️⭐️⭐️ u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa udobnim krevetima,  kupatilom s toaletom i balkonom.

U okviru smeštaja imamo obezbeđen parking i korišćenje saune i teretane (za one što ne dobiju upalu mišića od skijanja).

Smeštaj se nalazi u Taschu, gradiću do kog može da se stigne kolima – u Zermattu je saobraćaj za automobile zabranjen i isključivo se dolazi vozom. Železnička stanica se nalazi na minut od hotela i u cenu ski pasa je uračunata povratna karta do skijališta. Voz imamo svaki čas, ide i noću i putuje tačno 12 minuta.

KLOPA

U cenu je uključen doručak (priča se da je dobar), a u okvira hotela imamo i restoran sa pristojnim cenama.

SKI PAS

U cenu je uključen trodnevni ski pas (nedelja-utorak).

PREVOZ

Sopstvenim automobilom (spajaćemo se po kolima radi podele troškova). Postoji i opcija avion + voz ali trajaće slično kao autom i maltene se ne isplati.

CENA:

2K SOBA : 720 EURA

3K SOBA : 700 EURA

U cenu je uključeno:

  • 5 dana/4 noći u 2k/3k sobama u hotelu Matterhorn Inn
  • Zermatt ski pas 3 dana (nedelja, ponedeljak, utorak)
  • troškovi organizacije puta

U cenu nije uključeno:

  • Prevoz
  • Lični troškovi

REZERVACIJA

REZERVACIJA:

Rezervaciju potvrdjuješ uplatom na račun u iznosu od 400 eura. Ostatak plaćaš pri dolasku. U slučaju otkazivanja s tvoje strane, novac za rezervaciju se zadržava, ali možeš rezervaciju ustupiti drugoj osobi. U slučaju otkazivanja s naše strane, rezervacija se vraca u potpunosti. Rezervacije primamo NAJKASNIJE do 01.03.

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: