zlatarsko kampovanje vikend
8.500 RSD

Zlatarsko kampovanje – vikend avantura by Pustolov 03.07.2021 - 04.07.2021. (2 dana)

Pustolov te vodi u vikend avanturu, Zlatarsko kampovanje – vikend avantura 03-04.07.2021. Ako vam vikend ne počinje u četvrtak i petak evo rešenja!

 

PLAN TURE

Subota 03.07.
Polazak u 6h sa parkinga Sava centra. Voznja autoputem Milos Veliki a zatim preko Guce do kampa gde usput svracamo u obilazak Hadzi Prodanove pecine i nastavljamo ka vidikovcu u Ojkovici a zatim dolazak u kamp. Smestamo se i pravac na Zlatarsko jezero da se osvezimo i vozimo kajak.

Povratak u kamp, sprema se klopa i podizemo satore i pripremamo za nocenje i druzenje pored vatre.

Nedelja 04.07.

nakon dorucka, pakovanje i polazak ka vidikovcima Vranesa 1,2,3,4 i nastavljamo dalje ka prvoj destinaciji za kafe pauzu na Zlatiboru u Cumicevom sokacetu, i onda nastavljamo ka Potpeckoj pecini, nakon obilaska pecine idemo u Terzica avliju na rucak i nastavljamo za Beograd.

Dolazak u Beograd oko 19,20h.

Prevoz kombijem sa 8 mesta.

Cena: 8.500din.

U cenu uracunato:
Prevoz, smestaj, klopa (vecera i dorucak u kampu-sami pripremamo), voznja kajaka, ulaznica za pecinu, usluge vodjenja, troskovi organizacije
U cenu nije uracunato:
Pice
Rucak u Terzica avliji
*Smestaj u satorima sa dusekom

 

 

 

Tagovi: pustolov, srbija, avantur, kajak, planinarenje, zlatar, kampovanje, vidikovac, pećina, kamp

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: