Zornića kuća

Mali i simpatičan kamp – kamping odmorište u okviru etno domaćinstva, restorana i konaka „Zornića kuća“. Ovaj prelep izletnički kompleks prostire se na tri hektara idiličnog šumadijskog krajolika, sa nesvakidašnjim pogledom na Kosmaj. Pravi mali raj za kampere. Pogotovo za one koji ne vole mnogo da voze do krajnjeg odredišta.

Kamp poseduje 30 kamping parcela za sve oblike kampovanja. U okviru kampa se nalazi igralište za odbojku, a kompleks „Zornića kuća“ sadrži i restoran domaće kuhinje, etno domaćinstvo, mini zoo vrt, školu jahanja, apartmane za odmor. Gostima je na raspolaganju besplatan WI-FI internet pristup. U okolini postoje brojne obeležene pešačke staze. Moguće je iznajmiti bicikl.

Odmor za duh i telo nadomak grada, za sve Beograđane i sve druge željne tišine, mira i čistog vazduha.
Nezaobilazna stanica za sve one koji su na proputovanju kroz Srbiju ili na putu za Grčku, a odlučili su ipak da Beograd ne mogu da „promaše“. Zeleno utočište.

Posetite nas, naspavajte se kao da ste stotinama kilometara u divljini i doručkujte obilno i bogato u našem restoranu. Sigurni smo da će vam se dopasti. Naše domaćinstvo je pravi mali kamperski raj.

Više informacija o lokalitetu na adresi: www.zornicakuca.rs

 

Website:

Zornića priča

 

Latituda

44.57756

Longituda

20.38827

Adresa

Radiše Jovanovića 20, Barajevo-Beograd

Broj telefona

+381 69 2540654

Vašom rezervacijom ove avanture direktno doprinosite očuvanju i obnovi prirode u Srbiji! 30% od prihoda sajta avanture.rs prosleđujemo organizacijama koje se bave pošumljavanjem i sadnjom! 🌿

Utisci avanturista:

Podeli avanturu: